CİHANA BEDEL'in Yine Kazanmasını Bekliyorum "ANKARA"

1.Koşu: Başarılı ve istikrarlı koşularından sonra üst grupta Kv-8 koşarak tabela dışı kalan (2) LORDUM'u bu defa ilk şanslı isim olarak öneriyorum. 1400 çim pistte kazanan (8) FELHANALP uygun kilosunun verdiği avantaj ile yine şansı yüksek bir isim olup, adından söz ettirdiği son koşularında fit durumda gördüğüm (4) ATEŞ AYAZ değerlendirilmelidir.

2.Koşu: Yarışları üst üste gelecek olsa da formda olan (3) YENGİZ'in önde iyi bir tempo bularak rakiplerine beyaz bayrak ayna yaparak üstünlük kurmasını bekliyorum.

3.Ayak: Kum pist performansı daha başarılı olan (3) LİVZARA'yı rakiplerine göre daha şanslı durumda görüyorum. 1200 kum pistteki son yarışını 1.16.10 derece ile kazanan (2) SUNDANCE formunu koruduğunu idman pistindeki ilgi çeken görünümü ile belli ederken, ilk kum yarışı olmasına rağmen gücünü kanıtlamasıyla (1) STRONGER TOGETHER değerlendirilmelidir.

4.Ayak: Kısa mesafedeki son koşusunu Bursa'da kazanarak formunu korumakta olan (1) ALWAYS LUCKY ile bu yarışına iyi hazırlanan (4) SHIELD MAIDEN önde gelen isimlerdir. İstanbul sentetik pistinde tabela dışı kalarak bu kez çim pistte (2) BEST OF CANAN güven verirken, idman pistinde gayet formda görünen (9) TESORO ile daha uygun mesafesinde start alacak olan (5) BEWITCHED sırasıyla tavsiye edeceğim diğer safkanlardır.

5.Koşu: Uygun rakipleri arasında (3) VARDA VELA çim pistte ve eküri avantajıyla kazanmaya en yakın gördüğüm isimdir. Son koşularında gösterdiği performans bu grubu geçmek için yeterli olan (1) DERKO güven verirken, tabelada yer bulduğu yarışları ile çıkış içerisinde olduğunu gördüğüm (4)YAVUZERİM mutlaka şans tanınması gereken bir isimdir. Önde giderek 3.bitirdiği son koşusu etkili (6) GIRL OF DORA ve çim piste yatkın olmasıyla (5) DALLAS GIRL daha sonraki önerilerim olacaktır.

6.Koşu: Ankara çim pistinde start aldığı iki koşusunu da kazanan (2) ALP THE HERO kusursuz hazırlanmasıyla yine rakiplerinden bir adım öndedir. Son yarışını iyi bir düzlük sprinti ile kazanırken gerçek gücünü sahaya yansıtan (6) SECRET IMAGE yine etkili sonuç elde edebilir. 1900 çim pistteki son yarışını hemcinslerinin yanında kazanan (5) ETSUKO bu defa erkek rakiplerine de gücü yetecek kadar formda görünürken, üst üste kazandıktan sonraki 5.liğinde fazla etkili olamasa da (4) NATIVE TALENT dikkate alınmalıdır.

7.Koşu: Kazandığı uzun mesafeli yarışı sonrası formunu aynı şekilde devam ettiren (1) CİHANA BEDEL'in bu grubu yine geride bırakmasını bekliyorum, benim program üzerinde en güvendiğim isimdir.

8.Koşu: Uzun mesafedeki son yarışını kazandıktan sonra iyi durumunu devam ettiren (4) KING BATUR birinciliğe yine en yakın isim olarak görünüyor. Son Gr-3 koşusunu Zolo Muum ve Oğuzun Rüyası gibi güçlü rakiplerinin arkasında 3.bitirirken çok iyi mücadele veren (1) SHARP GLASS bana göre gölgesi olacaktır.

9.Koşu: Koştuğu yarışları ile formuna ulaştığını son 2.liğinde gösteren (8) ROYAL HERO en şanslı isimdir. Son koşularındaki 2.liklerinde fit durumda olduğunu belli eden (2) ANOTHER BANGER şansı yüksek diğer tay olup, geri alındıktan sonra ilk kez start alacak olsa da (3)AYAN ZADE devreye girebilir. (7) GÜNTÜRK tabeladan düşmediği yarışlarından sonra idman pistinde fit duruma ulaştığını gösterirken, son 4.lüğünde notlarım arasındaki yerini olan (9) RUN FOR YAVUZ'dan sürpriz gelebilir.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.8.4

2.Ayak: 3

3.Ayak: 3.2.1

4.Ayak: 1.4.2.9.5

5.Ayak: 3.1.4.6.5

6.Ayak: 2.6.5.4

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.4.2.9.5

2.Ayak: 3.1.4.6.5

3.Ayak: 2.6.5.4

4.Ayak: 1

5.Ayak: 4.1

6.Ayak: 8.2.3.7.9

BABA CAVİT Bu Defa Daha Uygun Grupta Koşuyor "İZMİR"

1.Koşu: Maiden yarış ile başlayacak olan birinci altılıda; son koşusuna göre (2) DEKÇİ BEY'i ön planda değerlendirebilirsiniz. Artan form ve yarış tecrübesiyle (4) ÖZGÜR BABA farklı koşacak güçte olup, makinede kalmadığı taktirde (6) TOKUŞ AĞA rakiplerini geride bırakabilir. Koştuğu yarışları ile toparlanan (12) ÖZGÜR ODİN, ilk yarışını 6.tamamlayıp sürekli daha farklı duruma ulaşan (9) CEYLAN MAHZEN ve grubun tecrübeli safkanlarından (1) BAŞ MUHAFIZ sırasıyla sürprizde önerilerimdir.

2.Koşu: Son iki koşusundan kazanarak ayrılan (4) HAPPY BOY'dan yine birincilik gelebilir. Kum pistte gücünü göstererek son yarışlarında üst sıralarda yer bulan (5) ATEŞ PRENS ve bugüne kadar start aldığı kum koşularında etkili olan (2) BRILANTE sırasıyla bu yarışın şanslı isimleridir.

3.Koşu: Kazandığı yarışından sonraki koşusunda 5.lik elde eden (5) SELCAN HATUN uyum sağladığı aprantisi M.Uyar ile ilk şans tanıdığım isimdir. Etkili 2.liğinden sonra idman pistinde formda görünen (3) MAHİNURUM ile süratli kısrak (1) GÜNYELİ bu yarışın şanslı diğer kısrakları olacaktır.

4.Koşu: Pist ayırt etmeden adından söz ettirdiği yarışları ile (2) KIZIM UTKUN'un kazanmasını beklediğim bu yarışta, ilk defa çim pistte koşacak olan (3) QUEEN ARYA etkili formuyla sıkı rakibidir. Antalya'dan geldikten sonraki yarışında 4.lük elde eden (1) DIAMOND OF BODRUM ile kendisini geliştirmekte olan (4) WINDMANE sonraki tavsiyelerimdir.

5.Koşu: Üst üste kazandığı yarışlarından sonraki iki koşusunda Gr-1 ve Kv-7 koştuğundan dolayı güçlü rakiplerden etkilenen (2) BABA CAVİT jokeyi M.Çiçek ile uyum sağlamasının yanısıra bu defa daha müsait rakiplerinin yanında kazanmaya yakın gördüğüm isimdir.

6.Koşu: Kapalı gözlük takıldıktan sonraki yarışını 3.bitirirken beğendiğim (1) GÖKBARAN'ın fotoyu önde geçebileceği görüşündeyim. Yarış yaşamına 6.olarak başlayıp çok daha iyi duruma ulaşan (5) TUFANIN OĞLU ile grubun formda ve tecrübeli diğer ismi (2) HAYALİNOĞLU mutlaka yazılmasını tavsiye edeceğim safkanlardır. (7) KIZIL ÇAKRA üst üste 2.tamamladığı son yarışlarında kazanacak güçte olduğunu gösterirken, lik koşusunu 1200 kum pistte makineden tereddütlü çıkarak 3.tamamlayan (3) KIZIL HIZ devreye girebilir.

7.Koşu: Çim pistte iyi koşan (7) ICE BEAR kısa bir istirahatin ardından kendini geliştirmeye başlaması ile ilk şans tanıdığım isimdir. Bursa çim pistindeki son yarışlarında hattrıck yapan (2) JESKO birinciliklerine yenisini ekleyecek güçte görünürken, grubun istikrarlı isimlerinden (1) PATRICK WILDING mutlaka yazılmalıdır. Pist ayırt etmeden adından söz ettirdiği koşuları ile formda olduğunu belli eden (4) ULTRA FAST, Antalya'daki son Kv-6 koşusunu kazanan (3) KING DEVIL ve tekrar toparlanmakta olan (5) İSYAN ARZUM sırasıyla tavsiye edeceğim diğer isimler.

8.Koşu: Son yarışlarında tam olarak gücünü yansıtamasa da önde boş kalmasını beklediğim (7) DELAWERA uygun grupta kalitesini konuşturarak inatçı yarış karakteriyle rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Kazandığı yarışından sonra yine pist ve mesafe avantajını elinde bulunduran (4) LUCKY JUSTEN sıkı rakibi olacaktır. 104 gün aradan sonra start alacak olan (8) DRAGON FIRE bu ayağın sürpriz ismi olarak önereceğim isimdir.

9.Koşu: Son koşusunu bu pist ve mesafede 3.bitirirken iç kulvardan etkili ataklarıyla gelerek dikkatimi çeken (6) HIPPIE WINNER kazanmaya biraz daha yakın gördüğüm isimdir. Bursa çim ve kum pistinde üst üste kazandıktan sonra 2.tamamladığı yarışında iyi durumunun devam ettiğini gördüğüm (8)MİKEA ciddi rakibidir. 800/48.5 24.0 R yarış galobundaki havasını bu koşusuna yansıtması durumunda (2) LION PIECE'den sürpriz gelebilir.

10.Koşu: İstanbul sentetik pistindeki ilk koşusunu 3.tamamlayıp İzmir'e gelerek çim pistte dikkat çeken 2.lik elde eden (1) GENÇKAN bu kez önde gelen isimdir. İdman pistinde gelişme gösteren (6)SARSALA, son 3.lüklerinde sürekli gelişim içerisinde olduğunu belli eden (5) RÜZGARLI TAY ve fit duruma ulaşan (3) MAHMUDUNOĞLU sırasıyla bu safkana rakip gördüğüm taylardır.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN  TAHMİNİM

1.Ayak: 2.4.6.12.9.1

2.Ayak: 4.5.2

3.Ayak: 5.3.1

4.Ayak: 2.3.1.4

5.Ayak: 2

6.Ayak: 1.5.2.7.3

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2

2.Ayak: 1.5.2.7.3

3.Ayak: 7.2.1.4.3.5

4.Ayak: 7.4.8

5.Ayak: 6.8.2

6.Ayak: 1.6.5.3

POLAT BOY'un Tek Yazılması Uygun Olacaktır "DİYARBAKIR"

1.Ayak: 3.7.5.6.8

2.Ayak: 1.3.4.8.5.2

3.Ayak: 4.1.2

4.Ayak: 1

5.Ayak: 2.3

6.Ayak: 8.2.3.5.13