Bu kez kum pistte YAVUZ SALİM "ANKARA"

1.Koşu: 5

2.Koşu: 6-2

3.Koşu: 5-6-4-2

4.Koşu: Gördüğü her yarış sonrası formunu bulduğunu daha ağır ile start alıp kazandığı son koşusu ile belli eden turvakar işler yaparak hazırlanan (6) ANGEL IN THE SNOW lehine pist ve mesafede başta şans verdiğim isim. Adana'da bu pist-mesafede kazanan ve ikincilik yapan, bu pistteki son koşusunu da 1400'de kazanmayı başaran (8) OBLIVION güzel formu ve hazırlığı ile ikinci atım. Jokeyi Ayhan Kurşun ile başarılı koşuları bulunan ve Antalya'dan gayet iyi durumda getirilen (5) SÜPER SADİ'siz bence kupon olmaz. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan artan form durumuna sahip (4) SIRIUS BLACK şanslı bir başka isim olup geçen hafta Kocaeli Hipodromun'daki yarışı bir nevi bu koşusunun galobu gibi gelen önemli bir kilo avantajına sahip bulunan (9) WINTER SUNSHINE kuponllara işaretlenmelidir.

5.Koşu: Bu kez elverişli kiloyu ve sevdiği uzun mesafeyi bulan (7) FETHİYELİ'den farklı bir koşu bekliyor, ilk şansı bu safkana veriyorum. Grubun istikrarlı ve formda ismi olup koştuğu yarışlarında kolay kolay tabeladan düşmeyen tırnağının ucundaki (2) BENEKLİ bu koşusuna Bursa'da kendisine has idman programıyla hazırlanarak Ankara'ya fit durumda geldi bu kez kazanabilir. Sonlarda kuvvetli sprint yapabilen ve Bursa'da bu farklı idman pisti görüntüsüne sahip bulunan (1) AYHANBEYİM koşuya ağırlığını koyabilir. Bu kez starttan düzgün çıkış yapabilmesi halinde ses getirebilecek form durumuna sahip bulunan Müs.Çelik'in bindiği (4) KAFKAS PINARI'na bir çarpı atılmalı. Ön tarafta istediği tempoyu bulduğu koşularda etkili sonuçlar alabilen (3) YENGİZ bitirmeye çalışacaktır. Maiden'a Bursa'da 1900 kumda kazanarak çıkan, bu mesafedeki ışıltılı üçüncülüğüyle Ankara'ya gayet iyi durumda gelen (9) İŞSEVEN bu ayağın sigorta ismi olur.

6.Koşu: Pist ayırt etmeksizin koştuğu yarışlarında başarılı bir performans sergileyen ve yeni ilgililerindeki ilk yarışını koşacak olan (5) TOUCH OF THE DREAM başta şans verdiğim isim. Bu tip gruplarda kolay kolay tabeladan düşmeyen (1) CAN EFE favorimin öncelikli rakipleri. Bu pist-mesafede koşup galibiyetle ayrıldığı koşudaki güzel form durumunu muntazam idmanlar yaparak muhafaza eden (3) KNIGHT OF THE ROAD süren formuyla ihmale gelmez. İstanbul'dan kazanarak dönen (4) PEKERİM sevdiği kaba kum pistte bir diğer şanslı atım. (2) DAPPER MAN diğer şans verdiğim isim olup son ikinciliğine göre (6) MARIE LU'da yazılarak bu ayağı kapatalım.

7.Koşu: Son yarışını 1000 çimde koşup son 400'de iç kulvardan orta kulvara açılarak atağına başlayan, son 200'de rakiplerine hakim olup kazanmayı başaran usta ellerdeki (6) LUXOR BOY başta düşündüğüm isim. Bu pist-mesafedeki son koşusunu virajı 3.durumda dönen, rakiplerine son 200'de hakim olup kalan metrelerde de farkı 6 boya çıkartarak kazanmayı başaran (5) KIRSEVİL ikinci atım. İstanbul'daki son ikinciliğiyle dikkatleri üzerine çeken bir kez daha A.Kurşun'un bindiği (1) MUKAN BEY diğer şans verdiğim isim olup koştuğu üç yarışında da ses getiren (4) ESİNİN KIZI ihmal edilmemeli.

8.Koşu: Bu pist-mesafede kazandığı son koşusu ile formunu bulduğunu adeta gözler önüne seren (1) CATNES ve uzun mesafedeki ilk deneyiminde İstanbul'da 2000 sentetik pistte Kv-8'de önde numara götüren, rakiplerine son 300'de yakalanmasına rağmen iyi bir mücadele vererek dördüncü olurken dürbünüme takılan bu kez kısalan mesafe avantajına sahip (4) LADY ELIZABETH arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

9.Koşu: İlk kez çıktığı Ankara çim pistindeki son yarışı bence formunun ölçüsü olmayan kum pistte daha başarılı koştuğunu düşündüğüm (4) YAVUZ SALİM benim bankomdur.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-8-5-4-9

2.Ayak: 7-2-1-4-3-9

3.Ayak: 5-1-3-4-2-6

4.Ayak: 6-5-1-4

5.Ayak: 1-4

6.Ayak: 4

DEMİRYUMAK kazanabileceği grubu buldu "KOCAELİ"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-4-1-2-8-6

2.Ayak: 3-6-4-2

3.Ayak: 2

4.Ayak: 1-5

5.Ayak: 1-2-7-10-5

6.Ayak: 2-5

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-2-7-10-5

2.Ayak: 2-5

3.Ayak: 10-1-5-12-4-7-9

4.Ayak: 3-1

5.Ayak: 1

6.Ayak: 10-6-7