ANGEL IN THE SNOW Pist ve Mesafesinde Güven Veriyor "ANKARA"

1.Koşu: Yakaladığı formuyla (5) KASAP ENDER'in kazanmaya yakın olduğu bu yarışta, tabeladan düşmeyen (3) ALTINEKEN, uygun kilo avantajlı (6) KIRKÇERİ ve bir süre ara vermiş olsa da önde istediği tempoyu bulursa (4) DÜLDÜL sırasıyla şansı yüksek isimlerdir.

2.Koşu: Uygun rakiplerinin yanında (6) YAMATAİ rakiplerinden önde olan isimdir. Beklenen yarışlarını tam gerçekleştiremese de (3) BEWITCHED ile bu mesafeyi grupta en iyi koşan isimlerden (2) ANARRES yazılması gereken diğer isimler.

3.Koşu: İlk startında dikkatimi çeken (4) SUNDANCE kazanacak kadar iyi duruma geldi. Başarılı ikinciliğinde süratli bir tay izlenimi veren (5) TEK DEMİRKIR yakın rakip görünürken, dereceli hazırlıklarıyla göz kamaştıran (6) MOTHERS LOVE MEA ve grubun tecrübeli ismi (2) SİAN daha sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Kazandığı yarışından sonraki formunu devam ettiren (6)ANGELINTHESNOW ideal pist ve mesafesinde yine fotoyu önde geçmeye yakındır.

5.Koşu: Uzun mesafelerde iyi koşan (7) FETHİYELİ bir adım önde gördüğüm isimdir. (2) BENEKLİ istikrarlı yarışlar sergileyip bu kez kazanacak güçte görünürken, adından söz ettiren (4) KAFKAS PINARI'nı mutlaka yazmanızı tavsiye ederim.

6.Koşu: Denk güçte isimlerin mücadelesinde (5) TALE OF THE DREAM etkili koştuğu kum pistte favorimdir. (3) KNIGHT OF THE ROAD ile (2) DAPPERMAN rakip gördüğüm safkanlar olup, (1) CAN EFE değerlendirilmelidir. (4) PEKERİM kazandığı koşusundan sonra iyi hazırlanırken, (6) MARIE LU ıskalanmamalı.

7.Koşu: Son koşusunu kazanarak form ve tecrübe olarak üst seviyeye çıkan (6) LUXOR BOY yine fotoyu önde geçmeye çok yakındır. Üçte iki yapan (5) KIRSEVİL'in iyi durumu devam etmesiyle güven verirken, (1) MUKAN BEY dikkate alınmalıdır. (4) ESİNİN KIZI üç yarışında da adından söz ettirirken, iyi hazırlanan (7) NAZİKO ile form durumu kusursuz (3) GÖLGENİN GÜCÜ sürprizlerim.

8.Koşu: Gücüne ulaştığını kazandığı son yarışı ile gösteren (1) CATNES ile pist ve mesafeye yatkın (2) EURO POWER arasında geçmesini beklediğim bir yarış.

9.Koşu: Son yarışında ilk defa çıktığı çim pistte tabela dışı kalan (7) AKYILDIRIMOĞLU bu kez kum pistte farklı koşar. (4) YAVUZ SALİM kum pistte adından söz ettirmesi ile bu grubu geride bırakacak güçte olup, kazandığı son yarışında iyi bir derece elde eden (3)TEKNERGİSyazılmalıdır. (1)FİRSTLOVE dördüncülüğü sonrası çok daha farklı duruma ulaşırken, (6) ROSE OF SOLIDS süpriz gerçekleştirebilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6

2.Ayak: 7.2.4

3.Ayak: 5.3.2.1.4.6

4.Ayak: 6.5.1.4.7.3

5.Ayak: 1.2

6.Ayak: 7.4.3.1.6

EDİZBARIŞ ve DEMİRYUMAK Güvendiğim İsimler "KOCAELİ"

1.Koşu: Formunu yeterli bulduğum (1) SULTANYEL, bir süre aradan sonra yarış gören (3) SARIYERLİ, yakaladığı formunu koruyan (8) BUBO ve müthiş bir fom tutan (4) ŞİRİNMİŞİRİN bu ayakta ayırt edilmemeliler.

2.Koşu: Yarış koştukça daha iyiye giden (6) BABY LONG LEGS bir adım önde gördüğüm taydır. Sürekli formunu geliştiren (3) KRAL SERHAT ile ilk kez koşacak (4) PRENS LEVENT yeterli hazırlıklarıyla rakipleri olacaktır.

3.Koşu: Kocaeli kum pistindeki başarılı performansı ile (2) POLPENAZZE'nin kazanmasını bekliyorum.

4.Koşu: Formunu bulmaya başladığını son ikinciliğinde gösteren (1) AGRESİF ÇOCUK ile yeterli çalışmalarıyla dikkatimi çeken (5) SÖĞÜTLÜ AĞASI bu ayakta şanslı gördüğüm taylardır.

5.Koşu: Son yarışı dikkat çekici olan (5) SPEED HANNER bu kez kazanacak güçtedir. (7) PERSIAN PRINCE üst üste kazandıktan sonra formunu korurken, (1) KUANPO mesafeyi sevmesiyle yazılmalıdır. (2) MY PRIVATE yeterli formuyla bu ayağın şanslı diğer ismi olacaktır.

6.Koşu: Dişi İngilizlerin Handikap-16 mücadelesinde; istikrarlı yarışlarıyla (5) RUN LIKE THE WIND en şanslı isimdir. (3)STAYHAPPY son koşusunda dikkatimi çekerken, (8) TIMELESS bu grupta ses getirecek güçtedir. Maiden kazanıp Bursa'da iyi hazırlanan (9) DUCENS MULIER, uzunlara yatkın (11) SUPERCLUSTER, İstanbul'dan kazanarak gelen (2) DISTURBIA, etkili koşan (4) PERFECT SAVER ve bu kez daha müsait grupta (1) SENZA FİATO sırasıyla şanslı diğer safkanlar.

7.Koşu: Uzun aradan sonraki dördüncülüğüne göre (10) MAGIC FLUTE bu kez kazanmaya yakındır. (5) LADY MİRAM kendisini tanıyan jokeyi ile yakın rakip görünürken, (1) ADA KIZI grubun formda kısraklarından olmasıyla ses getirebilir. (8) DONATELLA kumda iyi koşarken, bir süre geri alınmasına rağmen kalitesiyle (12) SPEEDY EDA'ya dikkat diyorum.

8.Koşu: Kazandığı yarışı sonrası formunu sürdüren (1) EDİZBARIŞ'ın yine rakiplerine üstünlük kurmasını bekliyorum.

9.Koşu: Form ve güç olarak diğer rakiplerinin önünde olduğuna inandığım (1) DEMİRYUMAK program üzerindeki ikinci tek önerim olacakıtr.

10.Koşu: Tam mesafesinde start alacak olan (11) HÜKÜMHAN ile iki yarışında da etkili koşarak bir süre dinlendirilen (12) İLAYTAY ağır basan isimlerdir. (6) DEMİRDURAN dikkatimi çeken dördüncülüğü sonrası daha iyi duruma gelirken, (7) KIZIL RÜZGAR bence bu ayağın olmazsa olmazıdır. (14)MUHLİSHAN pist ayırmadan iyi koşarken, yakın ara tamamladığı son koşusuna göre (1) KORUYUCU sürpriz yapabilir. Formunu koruyan (10) AYŞİN HANIM ile önde boş kalırsa (3)GENÇ MİMAR bu ayağın şanslı diğer isimleridir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.7.1.2

2.Ayak: 5.3.8.9.11.2.4.1

3.Ayak: 10.5.1.8.12

4.Ayak: 1

5.Ayak: 1

6.Ayak: 11.12.6.7.14.1.10.3