İyi hazırlığa sahip BEWITCHED'in bu rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 3

2.Koşu: 3-1

3.Koşu: 3-1-4-2

4.Koşu: Yarış hayatına 1500 sentetik pistte ikincilikle başladıktan sonra düzenli idman ve galoplarında daha da iyi duruma gelmiş gördüğüm (7) MISTY HILLS edindiği koşu tecrübesiyle ilk atım. Koştuğu her yarış sonrası formunu bir adım ileriye taşıdığını 2000 sentetikteki son ikinciliğiyle belli eden (8) NO PASARAN sprint mesafesini iyi ayarlaybilmesi hainde Maiden'dan çıkabilir. Çim pistteki ilk yarışında 1400'de sondaki güçlü sprintiyle üçüncü olurken geçer not alan (2) AGENT ZERO için bence uzun mesafe lehine. A.Çelik ile ihmal edilmemeli. İstanbulda 1300 çim pistte ikinciliği bulunan, son beşinciliği de tatminkar (9) SERDARI EKREM uzun mesafede diğer şans verdiğim isim olup sentetik pistte bir yarış koşarak hem tecrübe kazanan hem de formunu geliştiren çime daha yatkın orijinli (6) KAHRAMAN PROTEO ve koştuğu yarışlar sonrası aşama kaydeden ahır bakımı iyi (3) AUTHORITY kuponlarda bulunulmalılar.

5.Koşu: Her geçen gün formunu bulduğunun işaretlerini bir üst gruptaki son ışıltılı dördüncülüğüyle belli eden grubun kaliteli safkanı (2) DEMİRKURT ve 2000 sentetikte üst üste kazanıp aynı pist ve mesafedeki son koşusunda startta 3 boy takılmasına rağmen tabelayı tamamlayan usta ellerde üzerine titreyerek hazırlanan önemli kilo avantajına sahip (8) ANADOLU LİDERİ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine üç ay aranın ardından koştuğu yarışından daha da iyi duruma geldiğini pist çalışmalarında belli eden A.Çelik'in bindiği (3) LEBRON'un da katılmasını bekliyorum.

6.Koşu: Son metrelerinin kıran kırana geçmesini beklediğim bu yarışta; başarılı bir Antalya Kış sezonu geçiren, Ankara'daki son koşusunda 1400 çimde Kv-18'de düzlüğü yedinci durumda dönen, dış kulvardan son 200'den sonra yaptığı etkili atağı ve 1.32.01 ile ikinci olurken ne demli formda bir isim olduğunu belli eden S.Kaya'lı (2) AKTAŞKAYA ilk çarpıyı hak ediyor. Geçtiğimiz sezon İstanbul'da hem çimde hem de sentetik pistte başarılı koşular çıkaran, altı ay aranın ardından ilk yarışını koşacak olsa da Bursa'da hedeflediği bu yarışı için güzel bir hazırlık dönemi geçiren (7) KÖÇEK'den dinçlikle başarılı bir koşu bekliyorum. Çim pistte de başarılı koşuları bulunan bu sezon İzmir'de 1600 kumda kazanıp Bursa'da 2100 kumda ikincilik yapan, Bursa'daki idmanlarında form durumu iyi görünen kalite isim (1) BÜYÜKDÜNYA'ya ağır kilosuna rağmen bir çarpı atılmalı. Sentetik pistteki başarılı koşularının ardından Bursa'daki idmanlarında oldukça formda görünen çime daha yatkın (4) ÖZÜDOĞRU ses getirebilir. Yarışları üst üste gelmesine rağmen yarışlarını beğendiğim (6) ŞAH DRAGON'u da yazarak rahat bir koşu seyredelim.

7.Koşu: İlk dört yarışını kazanan, kısa bir aranın ardından koşup tabela dışı kaldığı son yarışlarının izlerini sildiğini idman pistinde belli eden eküri avantajı da bulunan (6) ÖZTEKBEY bu kez farklı koşacak olup başta düşündüğüm isim. Sentetik pistte daha başarılı koşuları bulunup geçen hafta içi Bursa'da ağır kiloyla mücadele verdiği üçüncülüğü tatminkar (5) UÇANKUTLUTAY ve son koşusu bence formunun ölçüsü olmayan (1) KAYAFATİH favorimin öncelikli rakipleridirler. Sentetik pistte 4'de 2 yapan, dördüncülüğünde verdiği mücadelesini beğendiğim (2) ALTINTEPE şanslı bir başka isimdir.

8.Koşu: 1500 sentetikte aynada ikinci kaldığı yarışının ardından 1400 çim pistte üçüncülük yapan sürekli formunun üzerine koyan (3) NOX ATRA ile son koşusunu ölçü almadığım idman pisti görünümü iyi (1) BERKOVİÇ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden bence sonda az hata yapan galip ayrılır. Ayırt etmiyorum.

9.Koşu: Grubun en iyi performansına sahip ismi olan, Kış sezonunda Antalya'da üç kez start alıp sentetikte etkili sonuçlar aldıktan sonra yaklaşık beş ay ara verse de düzenli idmanlarında yeterli form ve kondisyona sahip görünen (3) BEWITCHED'i günün en güvenilir ismi olarak öneriyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-8-2-9-6-3

2.Ayak: 2-8-3

3.Ayak: 2-7-1-4-6

4.Ayak: 6-5-1-2

5.Ayak: 3-1

6.Ayak: 3

APPROVE MAN günün en güvenilir ismi "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-5-2

2.Ayak: 1

3.Ayak: 5-8-1-2-4-3

4.Ayak: 7-4-5-2

5.Ayak: 5-2-6

6.Ayak: 3-2-1-4-5