25 NİSAN PERŞEMBE ANKARA 75.YIL HİPODROMU

1.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-5/D) 2000Kum

MY SARAYYERLİM: Yarışı önde kabullenerek virajı 7-8 boy farkla üstün dönen safkan rakiplerini yanına yaklaştırmadan kazanırken fazla zorlanmadığı görülmesi ile ilk yarışında da etkili olur.

REAL CHANCE: Öndeki My Sarayyerlim'in farkı açıp birinciliği garantilediği yarışı orta kulvardan yaptığı atakları ile 2.bitiren safkan ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 1400Kum

MEGA STAR: Düzlüğü 3.dönen safkan dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de Mucit Tay ile başa baş mücadele verip yarım boy farkla kazanırken formunu bulduğu görülmesi ile ilk yarışında değerlendiriniz.

MUCİT TAY: Son 400'den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayıp 200'de Mega Star ile başa baş mücadele veren safkan yarım boy farkla rakibine geçilerek 2.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

DEMİRER: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla Mega Star ve Mucit Tay ile arasındaki farkı fotoya kadar azaltarak gelip 3.olan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında dikkat ediniz.

TUMBUL ÇİÇEĞİ: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 100'de güçlü sprinti ile gelerek 4.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

3.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16) 2100Kum

SURPRISE STORM: Virajı 5.dönerek bekleme yapan safkan iç kulvardan gelip son 200 geçildiğinde rakiplerine hakim olarak kazanırken 3 boy fark yapmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

AEGEAN TOUCH: Son düzlüğe çıkıldığında dış kulvardan ataklarına başlayan safkan Surprıse Storm'a karşı gelemese de 2.liği ile formda görünürken yakın takibe alınız.

4.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 1200Çim

NATIVE ABILITY: Grubun gerisinde yarışı takip ederek viraja 5.çıkan safkan dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100 geçildiğinde hakim olarak kazanırken 1.10.32 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da adından söz ettirir.

TAY FARK: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla ön grubu son 200'de yakalayıp başa baş mücadele veren safkan dıştaki Natıve Abılıty'e karşı gelemeyerek koşuyu 2.tamamlarken 1.10.51 derecesiyle ilk yarışında etkili koşar.

NOIR PRINCESS: Bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla fotoya kadar başa baş birincilik mücadelesi veren safkan yakın ara koşuyu 3.tamamlarken 1.10.54 bitiriş derecesiyle ilk yarışında dikkat ediniz.

RONIN: Ön gruba yakın giderek virajı 2.dönen safkan orta kulvardan yaptığı atakları ile fotoya kadar iyi mücadele verip yakın ara 4.olurken 1.10.67 bitiriş derecesi ile ilk yarışında değerlendiriniz.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1600Çim

STORM FORCE: Bekleme yaparak düzlüğü 8.dönen safkan iç kulvardan orta kulvara açılarak yaptığı ataklarıyla son 100'de rakiplerine üstünlük kurup 3 boy farkla kazanırken 1.37.31 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Heybetli Tay'ın 1.37.98 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

THE AUREL: 168 gün aradan sonraki yarışında iç kulvardan ataklarına başlayıp son 200'de ön grupta birincilik mücadelesi veren safkan Storm Force'a karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında çok daha iyi netice alır.

BURAK STAR: İç kulvardan son 200'de etkili atakları ile gelerek 3.lüğü kurtaran safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

ŞAH BABA: Son viraj dönüldüğünde orta kulvardan ataklarına başlayan safkan fotoya kadar rakiplerine karşı gelemese de mücadeleden tam kopmayıp 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

BEAUTIFUL BELLE: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

6.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW) 1600Çim

AZİMLİ: Öndeki Altınender'i yarışın başından beri sıkı sıkı markaja alan safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla rakibine son 100'de hakim olarak kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç elde eder.

ALTINENDER: İlk metrelerden itibaren yarışı önde götüren safkan son 100'de Azimli'ye yakalanıp geçilse de kolay teslim olmayıp yarım boy gerisinde koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında değerlendiriniz.

MİNİK ANNE: Dış kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelen safkan Azimli ve Altınender'i yakalayamasa da yakın ara 3.olup fotoya canlı girişiyle formda görünürken ilk yarışında daha iyi sonuç alabilir.

7.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 2000Kum

CANYURT: Uzun mesafede yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan düzlüğe çıkıldığında temposunu bozmayıp rakipleriyle arasındaki farkı daha da açarak beyaz bayrak ayna kazanırken ilk yarışında da dikkat ediniz.

IŞIK GECE: 61 kilo ile start aldığı yarışında düzlüğe 4.çıkan safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla öndeki Canyurt'u yakalayamasa da 2.liği kurtarmasıyla formda görünürken ilk yarışında takibe alınız.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-7) 1500Kum

ONUR MÜDÜR: Son virajı 3.dönen safkan iç kulvardan orta kulvara açılarak yaptığı ataklarıyla Halland'ı fotoya yakın geçerek 1 boy farkla kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında da etkili olur.

HALLAND: Önde yarışın liderliğini yapan safkan kendisini kovalayan War Machıne'e karşı gelse de Onur Müdür'e fotoya yakın geçilerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

WAR MACHINE: Yarışın liderliğini yapan Halland'ı baştan beri kovalayan safkan rakibini tüm çabalarına rağmen yakalayamayıp Onur Müdür'e de karşı gelemeyerek koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında adından söz ettirir.

9.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-14/DHÖW) 2000Kum

AYHANBEYİM: Son düzlüğe çıkıldığında bariyer dibinden ataklarına başlayıp koşuya 300'de hakimiyetini hissettiren safkan 2 boy farkla kazanarak iyi bir form yakaladığını gösterirken ilk yarışında da dikkat ediniz.

FETHİYELİ: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200'de etkili ataklarıyla gelip 2.liği Kralefe'den kurtarırken ilk yarışında adından söz ettirecek güçtedir.

KRALEFE: Ön gruba yakın giderek orta kulvardan yaptığı atakları ile ön grupta mücadele veren safkan Fethiyeli'ye fotoya yakın 2.liği kaptırarak 3.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

10.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1600Çim

HEYBETLİ TAY: Virajı 2.dönen safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de Heers The Storm ile başa baş birincilik mücadelesi verip rakibine hakim olarak yarım boy farkla kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

HEERS THE STORM: Bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla son 200'de Heybetli Tay ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan yarım boy farkla geçilerek 2.olurken bu formu ile Maiden'dan çıkması yakındır.

MAXIMUS POWER: Orte kulvardan son 200 geçildiğinde kuvvetli atakları ile gelerek 3.olan safkanın formunu bulmaya başladığı görülmesi ile yakın takibe alınmalıdır.

MISS TATAR: İlk defa start aldığı yarışını gerilerde takip eden safkanın dış kulvardan yaptığı atakları 4.olmasına yeterken bundan sonraki koşusunda daha farkıl sonuç elde eder.

MISS CORDELIA: Grubun gerisinde yarışı takip ederek bekleme yapan safkan en dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 5.olurken ilk yarışında çok daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

THINK TWICE: Makineden tereddütlü çıkarak grubun gerisinde kalan safkan bariyer dibinden son 50'de yaptığı etkili sprinti ile 6.olurken ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

25 NİSAN PERŞEMBE ANTALYA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-1/DHÖW) 1100Sent.

ESMERDAĞ: Son 400'e 6.durumda giren safkan iç kulvardan orta kulvara açılarak yaptığı atakları ile son 100'de Tuğkantay'a hakim olup kazanırken bundan sonraki yarışında da dikkat ediniz.

TUĞKANTAY: Yarışa son 200'de hakimiyetini hissettiren safkan içinden gelen Esmerdağ'a karşı gelemeyip yarım boy gerisinde koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında çok daha iyi sonuç alacak güçtedir.

VİZYONLU: Orta kulvardan yaptığı atakları ile fotoya kadar iyi mücadele vererek 3.olan safkanın bundan sonraki yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

KIZIL ÇAKRA: En dış kulvardan son 200'den itibaren kuvvetli atakları ile gelerek 4.olan safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında yakın takibe alınmasını tavsiye ederiz.

ESKİ KALELİ: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayıp fotoya kadar mücadelesini sürdürerek yakın ara 5.olan safkanı takibe almanızı öneririz.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 1300Kum

DAĞ AVCISI: Temposunu son 400 geçildiğinde yükselterek Arslanturbo ve Power Of Quatro ile arasındaki farkı eritip fotoya yakın üstünlük kurarak kazanan safkan ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

ARSLANTURBO: Yarışı önde kabullenen safkan Power Of Quatro'ya son 200'de yakalansa da rakibine karşılık verirken dıştan gelen Dağ Avcısı'na direnemeyerek bir boy gerisinde koşuyu 2.bitirdi. İlk yarışında etkili formu ile dikkat diyoruz.

POWER OF QUATRO: Önde yarışın üstünü olan Arslanturbo'yu son 200'de yakalayıp başa baş mücadele veren safkan rakibini tüm çabalarına rağmen geçemeyip dıştaki Dağ Avcısı'na da karşı gelemeyerek 3.olurken ilk yarışında değerlendiriniz.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 2000Kum

EMPIRE OF THE STAR: Kolay tempoda virajı dönerek yarışın liderliğini alan safkan rakipleri ile arasındaki farkı sürekli açarak zorlanmadan kazanırken binicisinin elinde daha sermaye görülmesiyle ilk yarışında da etkili olur.

UYGURUN KIZI: Öndeki Empıre Of The Star'ın farkı açıp birinciliği garantilemesiyle orta kulvardan yaptığı atakları ile 2.liği kurtaran safkana ilk yarışında dikkat ediniz.

4.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4/D) 1400Sent.

KATHERİNA: Startla birlikte liderliği alarak koşuya tempo veren safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelerek beyaz bayrak ayna kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

ROCKET FUEL: Son düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayıp Katherina'nın dışından gelen safkan rakibini yakalayamayıp koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15/D) 1500Sent.

TORNADO MAIDEN: Orta kulvardan etkili ataklarıyla gelip rakiplerine tam fotoda hakimiyetini hissettirerek kazanan safkanı ilk yarışında da dikkate alınız.

İSYAN ARZUM: İç kulvardan sonlarda güçlü sprinti ile gelerek koşuyu yakın ara 2.bitiren safkan ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

CELENIE: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde ataklarına başlayıp yakın aralarla koşuyu 3.tamamlayan sasfkanın ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

EBRARIM: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla ön grupta son 200'den itibaren başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakiplerine fotoya yakın geçilerek 4.olurken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

BONİTO: Düzlüğü 9.dönerek bekleme yapan safkan orta kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara koşuyu 5.bitirirken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

DAYWATCH: Dış kulvardan son 200'de ataklarına başlayan safkan istediği gibi artıramasa da yakın ara koşudan 6.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isimdir.

QUEEN OF YALIKAVAK: Özellikle son 50'de en dış kulvardan yaptığı güçlü sprinti ile yakın ara 7.olan safkan fotoya canlı girişiyle ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilecek güçte görülmüştür.

6.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-1/DHÖW) 1100Sent.

KIVIRCIK OKTAY: Yarışa iyi başlayıp liderliği startla birlikte ele geçiren safkan dışından farkı azaltarak gelen Oğlum Cezmican'a fotoya kadar karşı gelip kazanırken 1.14.99 derecesi aynı gün diğer Şartlı-1 kazanan Esmerdağ'ın 1.16.72 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

OĞLUM CEZMİCAN: Son düzlüğü Kıvırcık Oktay'ın arkasında ikinci dönen safkan dışından yaptığı ataklarıyla rakibi ile arasındaki farkı eritip 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi. 1.15.02 derecesi aynı gün diğer Şartlı-1 kazanan Esmerdağ'ın 1.16.72 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında dikkat ediniz.

7.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-21/DHÖW) 1700Sent.

KIZIL GEZEGEN: Bekleme yaparak düzlüğü 5.dönen safkan orta kulvardan yaptığı atakları ile koşuyu 2.bitirmesine rağmen kazanan Keremim'in faul yaptığı gerekçesiyle geriye atılmasından dolayı 1.sayıldı. İlk yarışında dikkat diyoruz.

KEREMİM: 63 kilo ile start aldığı yarışında iç kulvardan yaptığı ataklarıyla koşuya son 200 geçildiğinde hakimiyetini hissettiren safkan kazanmasına rağmen Kızıl Gezegen'e faul yaptığı gerekçesiyle 2.sayılırken iyi formuyla ilk yarışında yine etkili koşar.

KILIÇASLI: Makineden tereddütlü çıkarak yarışı grubun gerisinde takip eden safkan en  dış kulvardan etkili atakları ile gelerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

MİKSER: Startla birlikte yarışı önde kabullenen safkan son 200'de rakiplerine yakalanıp karşı gelemese de 4.lüğü ile formunu bulmaya başladığını gösterirken ilk koşusunda takibe alınmasını tavsiye ederiz.

8.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (KV-7/DHT) 1700Sent.

BERTAN BİR: Ön gruba yakın giderek yarışın liderliğini düzlüğe çıkıldığında ele geçiren safkan rakiplerini fotoya kadar yanına yaklaştırmayıp 3.5 boy farkla kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

SAADIN KASIRGASI: Öndeki Bertan Bir'ın dışından son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan rakibini yakalayamayıp koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında takibe alınız.

9.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-1/DHÖW) 1100Sent.

AKAYDIN: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla yarışa son 200 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip kazanan safkanın 1.14.85 derecesi aynı gün diğer Şartlı-1 kazanan Esmerdağ'ın 1.16.72, Kıvırcık Oktay'ın 1.14.99 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da etkili olur.

AŞIK PAŞA: Son viraj dönüldüğünde orta kulvardan ataklarına başlayıp ön grupta mücadele veren safkan dışındaki Akaydın'a karşı gelemeyerek koşuyu 2.tamamlarken 1.15.13 derecesi aynı gün diğer Şartlı-1 kazanan Esmerdağ'ın 1.16.72 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında dikkat ediniz.

SARI BULUT: Yarışa iyi başlayıp ilk metrelerden itibaren önde giden safkan rakiplerine son 50'de karşı gelemeyerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

10.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-15) 1700Sent.

LA CUCARACHA: 63 kilo ile start aldığı yarışında virajı 12.dönerek bekleme yapan safkan en dış kulvardan güçlü atakları ile gelip son 100'de rakiplerine hakim olarak kazanırken ilk yarışında da yakaladığı formuyla adından söz ettirir.

OSOLIMIA: Orta kulvardan son 200'den itibaren yaptığı ataklarıyla 2.liği kurtarıp formda görünen safkan fotoya canlı girişiyle ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

THE KHAN: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla fotoya kadar iyi mücadele vererek yakın ara 3.olan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp takibe alınmasını öneririz.

BABAŞAKİR: Bekleme yapan safkan iç kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara koşuyu 4.tamamlarken ilk yarışında etkili formu ile mutlaka değerlendiriniz.

I RO: Dış kulvardan sonlarda güçlü atakları ile gelerek yakın aralarla koşuyu 5.bitiren safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

MOON EFFECT: Son virajı gerilerde dönerek bekleme yapan safkan en dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 6.olurken ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

SWEETY BELLA: Bekleme yapan safkan iç kulvardan son 100 geçildiğinde kuvvetli sprinti ile gelerek yakın ara 7.olurken ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.