BİLETÇİ KIZ Formunu Koruyor "İSTANBUL"

1.Koşu: 10.8

2.Koşu: 4.5.6.2

3.Koşu: 2.3.1

4.Ayak: 4

5.Koşu: Uzun aradan sonra start alacak olsa da Ankara'da eksiksiz hazırlanan (5) SÜPÜRÜCÜ çim piste yatkınlığı ile bir adım öndedir. 1400 sentetik pistteki son koşusunu kazanan (7) LITTLE FRANKEL etkili formunu korurken, 63 kilo ile start alacak olsa da (1) VICTORY WEAPON'u bu grupta yazmanızı tavsiye ederim. İzmir  çim pistindeki son koşusunu ağır kilosuna rağmen kazanan (2) LADY İREM, idman görünümü gayet iyi (4) SPHENDONE ve grubun istikrarlı ismi (4) ALYCONE sonraki ihtimaller.

6.Koşu: Son yarışında uzun mesafede düşen temposu ile tabela dışı kalan (2) CANASLANIM bu kez kısa mesafede beyaz bayrak ayna yapabilir. Tabela dışında tamamladığı koşusu sonrası aşama gösteren (7) ÇAĞLAYANŞELALE ile son dördüncülüğünde ağır kilosu ile iyi koşan (5) TURBODİZEL rakipleridir. İki yarış önce böyle bir grubu güçlü sprinti ile geride bırakan (4) SADEKAR ile sıkı hazırlanan (8) ABONE sürprizlerim.

7.Koşu: 167 gün aradan sonraki yarışını 1400 sentetik pistte kolay ve gösterişli kazanan (5) BİLETÇİ KIZ idmanlarındaki fit görünümü ile benim programdaki tek önerimdir.

8.Koşu: 1500 sentetik pistteki son Kv-7 yarışını etkili sprintiyle kazanıp formunu aynı şekilde koruyan (1) DRAGONS SON ile istikrarlı ve başarılı koşarak dereceli yarış hazırlıklarında fit durumunu sürdüren (4) PITFALL bu ayakta birlikte yazılmalılar.

9.Koşu: Bir süre geri alındıktan sonraki pist çalışmalarında çok iyi durumda gördüğüm (2) BLUE SHARK'dan etkili bir pefrormans bekliyorum. (6)COOLBREEZE iki buçuk ay aranın ardından start alacak olsa da aralıksız çalışmaları ile dikkatimi çekerken, Kocaeli'de Maiden kazanan (5) AMADEUS yine etkili sonuç elde edebilir. Son iki Handikap yarışından beşincilikle ayrılıp gelişme gösteren (3) SANDUHAN'ı da dikkate almanızı öneririm.

10.Koşu: İlk startını tabela dışında tamamlayan (3) CEMRE ATEŞİ Çarşamba sabahı 600 sprintinde farklı koşacağını gösterirken bu kez takı değişikliği yapılmasıyla rakiplerini geride bırakabilir. Kocaeli'deki ilk koşusunu beşinci bitirirken dikkatimi çeken (10) SENEMGÜZELİ ile ekürilerden ilk kez koşacak olup güçlü kan hattına sahip (5) HERTELDEN rakipleridir. (8) SAKIZ HANIM'ın formunu sürekli geliştirdiği görülüp, (6) KOŞANAL dereceli 800 metrelik galobundaki havasını bu yarışına yansıtırsa sürpriz gerçekleştirebilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.7.1.2.3.4

2.Ayak: 2.7.5.4.8

3.Ayak: 5

4.Ayak: 1.4

5.Ayak: 2.6.5.3

6.Ayak: 3.10.5.8.6

GENÇAY NALAN'ı Bir Adım Önde Görüyorum "BURSA"

1.Koşu: 1.6.2

2.Koşu: 2.1.5.7.3

3.Koşu: 3

4.Koşu: İzmir 1200 kum pistindeki son koşusunu 1.22.82 ile kazanan (5) TAMARİ'den yine birincilik bekliyorum. Grubun formda kısraklarından olan (4) ŞEHNAZ LONGA'nın iyi hazırlandığı görülüp, bir süre aranın ardından start alacak olan (7) HENNA GIRL ciddiyet kazandırdığı çalışmaları ile yazılmalıdır.

5.Koşu: 3 yaşlı İngilizlerin Maiden koşusunda; çim pistte daha farklı koşmasını beklediğim (1) BIG BAD WOLF ile tabeladan düşmeyerek formda olduğunu gösteren (6) PRENS KAYRA öncelik tanıdığım isimlerdir. (9) LADY HAWK tabelada yer bulduğu koşularından sonra daha iyi duruma gelirken, (11) DONT STOP ME NOW beş ay aradan sonra start alacak olsa da eksiksiz çalışmaları ile devreye girecek güçtedir. Tabeladan düşmeyerek son koşusunda Kv-6 yarışta güçlü rakiplerden etkilenen (15) MON REVE ile formu yeterli (8) THE SHOCKING dikkate alınması gereken diğer isimlerdir.

6.Koşu: Formunu bulmaya başladığını son üçüncülüğünde belli eden (5) AYŞİN HANIM sevdiği mesafede birinciliği yakındır. Tabela dışında tamamladığı yarışından sonra iyi hazırlanan (3) CANHAY ile istirahat dönemi sonrası hız kazandırdığı çalışmalarıyla ilgimi çeken (9) KIRALP rakipleridir. Formundan uzaklaşmasına rağmen bu koşusu ile çıkışa geçmesini beklediğim (1) BAYELMAS ile ekürileriyle bu yarışına iştirak edecek olan (13) HANIM SULTAN'ın da dikkate alınması taraftarıyım.

7.Koşu: Bu aralar yakaladığı formu ile etkili yarışlar koşan (4)SUZİİMREN'i en şanslı isim olarak görüyorum. Biraz sık koşmasına rağmen etkili performans sergileyen (5) BENEKLİ ile sürekli kendisini geliştiren (9) AL  TOLGA rakipleri olacaktır. 266 gün aradan sonraki koşusunu güçlü sprinti ile dördüncü tamamlayan (1) HİNDİKUŞ ile bugüne kadar start aldığı yarışlarında gücünü gösteren (2) MUZATCAN şansları yüksek diğer isimlerdir. Tabeladan düşmeyen (3) ÇELİK MURAT ile geçen hafta Maiden kazanan süratli (8) TAARUZ bu ayağın devreye girebilecek diğer isimleridir.

8.Koşu: Yatkın olduğu mesafede start alacak olan (2) KANINDO'dan iyi hazırlandığı bu yarışında birincilik bekliyorum. Kum pistteki başarılı performansı ile (1) CANIM İLAYDA bu kez farklı koşabilecek güçte olup, 1300 kumda kazandıktan sonra 1200 kum pistte başarılı ikincilik elde ederek formunun devam ettiğini gösteren (7) QUIET RAIN değerlendirilmeliler. (4) WINGS OF TIME 2000 kum  pistte kazandığı son koşusu ile uzun mesafelerde ümit verirken yine ses getirecek güçte görüyorum.

9.Koşu: Bir süre aradan sonra Kocaeli kum pistindeki yarışını ikinci bitiren (12) GENÇAY NALAN kazanacak formuna ulaşması ve orijin yönünden çim pistte de ümit vermesiyle kazanmasını beklediğim ve tek önereceğim isimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.4.7

2.Ayak: 1.6.9.11.15.8

3.Ayak: 5.3.9.1.13

4.Ayak: 4.5.1.2.3.8

5.Ayak: 2.1.7.4

6.Ayak: 12