Bu kez çim pistte HEYBETLİ TAY'ın Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "ANKARA"

1.Koşu: 5-1-3-4-2

2.Koşu: 5

3.Koşu: 5-3

4.Koşu: 4-2-5

5.Koşu: Geçtiğimiz sezon Ankara çim pistinde etkili iki yarış koştuktan sonra bir süre start almasa da planladığı bu koşuya ilgililerinin itinayla hazırlayarak üzerine Ayhan'ı attıkları (6) THE AUREL ve çim pistte daha başarılı yarışlar koşabileceğini Adana'daki son başarılı ikinciliğiyle belli eden bizim Adil'in elindeki (11) STORM FORCE arasında geçmesini beklediğim bir koşu. Ayırt edilmeden birlikte yazılmalılar.

6.Koşu: Pist ve mesafe ayırt etmeyen, Adana'daki son koşusunu 1800 çimde 5 boy önde kazanarak Ankara'ya formda gelen (1) ASİLASLAN'a Adana ekibim bu formuyla yine kazanır gözüyle bakıyor, ilk atım. Geçtiğimiz sezon Ankara'da ve İstabul çim pistinde daha iyi guplarda bile başarılı koşuları bulunan grubun en kaliteli kısrağı (10) MİNİK ANNE bu kez sevdiği çim pisti ve müsait kiloyu buldu, ikinci atımdır. Beş ay aranın ardından tatminkar bir yarış koşup hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren (8) TRAKUS'a Kurnaz Arap "yazmazsan yatarsın" dedi, benden söylemesi. İlk iki yarışını Adana'da 1200-1300 kumda kazanan, üst gruplarda koşup tabela diplerinde dolaştığı yarışları sonrasında toparlanan Ümit Abi'nin hazırladığı (2) KÜÇÜKTEPE'nin çimdeki ilk yarışı olsa da es geçilmemeli. Geçen hafta üst gruptaki dördüncülüğü ışıklı Abiş'in bindiği (4) AZİMLİ önde istediği tempoyu bulabilirse artan formu ile bitirebilir. Sürprizi ise Akyavuz'ların (6) LEJYONER'den bekliyorum.

7.Koşu: Gördüğü her yarış sonrası artan bir formu bulunduğunu geçen haftaki üçüncülüğüyle belli eden ve sahada çok konuşulan (1) IŞIK GECE'nin kilosu ağır olsa da svdiği pist ve mesafede bu grupta birinciliğe en yakın isim. Adana'da bu mesafede kazandığı yarışının ardından 2200 kumdaki üçüncülüğüyle de formda bir isim olduğunu belli eden (5) CANYURT favorimin en yakın rakibi. İstanbul'dan gayet iyi durumda geleceğini duyduğum (2) MY CENGO'nun son koşusu bence kesinlikle ölçü değil, sevdiği kaba kum pistte diğer şans verdiğim isimdir.

8.Koşu: Adana'daki son üç koşusunu da kazanarak Ankara'ya formunun zirvesinde gelen ve tribünde karşılaştığım Emin'in bu formuyla yine geçilmez dediği (1) ONUR MÜDÜR ile başarılı bir Adana kış sezonu geçiren Hadioğlu'ların kumcu safkanı (2) WAR MACHINE arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine son koşusunda uzun mesafeden etkilenen süratli isim (3) HALLAND'ın da katılmasını bekliyorum.

9.Koşu: Geçen hafta 1500'de koşup yarışı önde kabullenerek bu avantajını da fotoya kadar taşıyıp çıktığı gibi kazanan ve Adamım Tekkalem'in çok güvendiği (9) KRALEFE'ye süren formuyla ilk çarpıyı atıyorum. Geçen haftaki üçüncülüğüyle formunu bulduğunun işaretlerini veren uzun mesafedeki ilk sınavına çıkacak olan (1) LORDUM ile üç ay aranın ardından koştuğu geçen haftaki yarışında başarılı bir ikincilik yapan uzun mesafeyi de seven (7) FETHİYELİ favorimin öncelikli rakipleri. Kıpırdayan (2) BARANIN GÜCÜ için Ankara'lı İhsan "kuponunda bulunsun" dedi. Bursa'dan hazır ve formda getirilen grubun istikrarlı koşan ismi (6) AYHANBEYİM diğer şans verdiğim isim olup sert gruptaki son çim koşusu gücünün karşılığı olmayan kumcu safkan (4) TUMBUL SERHAN kuponlara işaretlenmeli.

10.Koşu: Yarış hayatına Ankara'da 1300 çim pistte ikincililkte başladıktan sonra altı ay aranın ardından İstanbul'da sentetik pistte bir yarış görüp farklılaşan ve Kahraman Ekürisi'nin menajeri Kadir'in çok güvendiği (3) HEYBETLİ TAY'ın bu kez çimde bende kazanmasını bekliyor, Abiş ile tek tutuyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-11

2.Ayak: 1-10-8-2-4-6

3.Ayak: 1-5-2

4.Ayak: 1-2-3

5.Ayak: 8-1-7-2-6-4

6.Ayak: 3

İzmir'deki güzel hazırlığı ile DEREBEYİM tekim "ANTALYA"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-4-2-6

2.Ayak: 2-4-3

3.Ayak: 5-2-1

4.Ayak: 1-3-2

5.Ayak: 3-9

6.Ayak: 1

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-9

2.Ayak: 1

3.Ayak: 1-2-3-6-4-8-5

4.Ayak: 3-1-4

5.Ayak: 1-2-5-7-11

6.Ayak: 1-9-11-3