Çift Altılıda THE AUREL Ortak Tekim "ANKARA"

1.Koşu: 5.3.1.2

2.Koşu: 5

3.Koşu: 3.5

4.Koşu: 5.2.4.3

5.Koşu: 3 yaşlı İngilizlerin Maiden mücadelesi ile başlayacak olan ikinci altılıda; bir süre aradan sonra start alacak olmasına rağmen 1000 metrelik galobundaki eksiksiz görünümü ile dikkat çeken (6) THE AUREL jokeyi A.Kurşun ile benim tek öenrimdir.

6.Koşu: Son koşusunu daha güçlü rakiplerinin yanında dördüncü bitiren ayağına çabuk (4) AZİMLİ'den beyaz bayrak ayna yarışı izleyebiliriz. Adana çim pistindeki son koşusunu kazanıp formunu sürdüren (1) ASİLASLAN ile çim pistte farklı bir isim olan (8) TRAKUS rakip gördüğüm isimlerdir. (10) MİNİK ANNE grubun en yüksek handikap puanlı ismi olması ile güven verirken, yine çim pistteki etkili performansıyla (6) LEJYONER'e çarpı atılmalı. (3) ALTINENDER tabelada yer bulduğu koşusu sonrası iyi hazırlanırken, (11)SEHERYELİ sürprizimdir.

7.Koşu: Adana kum pistindeki son uzun mesafeli yarışlarında iyi neticeler alan (5) CANYURT bu grupta birinciliğe yakındır. Son koşusunu ölçü almadığım (2) MY CENGO ile etkili üçüncülüğü sonrası daha farklı duruma gelen (1) IŞIK GECE'de devreye girecek güçteler.

8.Koşu: Son yarışında mesafenin uzun gelmesinden dolayı düşen temposu ile dördüncü kalan (3) HALLAND bu kez kısalan mesafede beyaz bayrak ayna yapabilir. (1) ONUR MÜDÜR 1900-1400 mesafeler arasındaki son üç koşusunu kazanarak ne kadar iyi durumda olduğunu gözler önüne sermesiyle rakip görünürken, birlikte yazılmalılar.

9.Koşu: 1500 kum pistte kazandığı son yarışı ile (8) KRALEFE'den yine iyi bir performans bekliyorum. (1) LORDUM geçen haftaki üçüncülüğü sonrası daha iyi duruma gelirken, Bursa 1900 kum pistindeki son yarışını kazanmasıyla (6) AYHANBEYİM yine şanslı durumdadır. 1200 kum pistteki son ikinciliğinde güçlü sprinti ile gelerek dikkatimi çeken (7)FETHİYELİ, tabelada yern bulduğu son koşusunda çıkış içerisinde görünen (2) BARANIN GÜCÜ ve bu kez uzun mesafeye çıkacak olan (4) TUMBUL SERHAN sırasıyla sürprizde tavsiyelerim.

10.Koşu: Bir süre aradan sonra İstanbul'da dördüncü olan (3) HEYBETLİ TAY'ı bu kez birinciliğe en yakın isim olarak görüyorum. Aracı ekürisinin ilk kez start alacak tayı (11) MISS TATAR orijin yönünden ümit veren bir isim olup, ikinci tamamladığı son koşusunda çıkış içerisinde gördüğüm (10) MISS CORDELIA yine üst sıralarda önerimdir. (2) HEERS THE STORM fit duruma ulaşması ve jokeyi S.Kaya ile şanslı diğer isim olup, (1) ES DURUKAN ışıklı koşularıyla ses getirebilir. (4) İSMETİM'in bu gruba gücünün yetmesini bekliyor, ilk defa çimde start alacak olan (5) MAXIMUS POWER'ı sürprizde öneriyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6

2.Ayak: 4.1.8.10.6.3.11

3.Ayak: 5.2.1

4.Ayak: 3.1

5.Ayak: 8.1.6.7.2.4

6.Ayak: 3.11.10.2.1.4.5

LA CUCARACHA Pist ve Mesafeye Yatkın Bir İsim "ANTALYA"

1.Koşu: 4.3.2.5.6

2.Koşu: 4.3

3.Koşu: 5

4.Koşu: 1.2.6

5.Koşu: Kazandığı son koşusu ile Maiden'e veda eden (9) TERRUBIA yine rakiplerinden bir adım önde gördüğüm isimdir. 1200 sentetik pistte Maiden kazandıktan sonra üçüncü tamamladığı yarışında iyi durumunun devam ettiğini gördüğüm (3) DAYWATCH ile çıkış içerisinde gördüğüm (8)QUEEN OF YALIKAVAK bu ayağın şanslı diğer kısrakları olacaktır.

6.Koşu: İlk kez start alacak olan Arap taylarının yarışında; kum piste yatkın kan hattının yanısıra en son 800 metrelik yarış galobundaki hazır görünümü ile (6) YILMA OĞLUM'u ön planda değerlendirmenizi öneririm. Her geçen gün nefesini geliştirmesi ile dikkatimi çeken (9) ÖZGÜNSULTAN güvendiğim diğer isim olup, acele edilmeden hazırlanan (2) HAYALİNOĞLU ile özellikle anne kan hattından kum pistte etkili koşmasını beklediğim (1) DEREBEYİ bu ayağın şansı yüksek diğer isimleri olacaktır.

7.Koşu: Sentetik pistteki başarılı performansıyla rakiplerinden önde gördüğüm (1) KILIÇASLI ayrıca yakaladığı formunu da sürdüren bir isim olmasıyla ön plandaki tavsiyemdir. Müthiş bir form yakalayıp üst üste başarılı ve istikrarlı koşan (2) KEREMİM en ciddi rakibi olacaktır. Önde istediği tempoyu bulması halinde (6) ÇİVİCİ rakiplerine üstünlük sağlamaya çalışacak olup, uzun mesafede kazanan (3) KIZIL GEZEGEN'i mutlaka yazmanızı öneririm. (8) KIZILVAZO uygun kilosuyla sürpriz yapabilecek güçte bir isim olup, sentetik piste yatkın olmasıyla (5) SONEMİR sürpriz gerçekleştirebilir.

8.Koşu: Formda isimlerin bir araya geldiği yarışta; en son üçüncü tamamladığı yarışı ardından daha iyi duruma gelen (3) HUSREV fotoyu önde geçecek güçtedir. İzmir'den geldikten sonra 2000 metrede kazanan (2) HÜKÜMSÜZ fit durumunu sürdürmesiyle en yakın rakip görünürken, geçen hafta uzun mesafede kazanan (4) MUNZUR yine rakiplerine üstünlük sağlayabilir. İzmir 1200 kum pistinde Kv-6 kazanırken 1.20.72 derecesiyle çok beğendiğim (1) KAYAFATİH ve üst sıralardan düşmeyen istikrarlı safkan (6) BERTAN BİR'e de dikkat edilmeli.

9.Koşu: Bölünen Şartlı-1 yarışın diğer ayağında; İzmir'den geldikten sonraki 800 metrelik galobunda hazır duruma ulaştığını gösteren (1) AKAYDIN'ı en şanslı isim olarak görüyorum. (2) AŞIK PAŞA son günlerde önemli gelişmeler içerisinde olmasıyla güvendiğim diğer safkan olup, güçlü kan hattıyla ilerisi için ümit veren (7) TURBO KING'i de mutlaka yazınız.

10.Koşu: Altılının kapanış ayağı olan Handikap-15 koşuda; başarılı ve istikrarlı yarışlarıyla fit durumda olduğunu göstererek en son 2200 sentetik pistte kazanan (1) LA CUCARACHA ağır kilosuna rağmen pist ve mesafeye yatkın olmasıyla bence tek yazılabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9.3.8

2.Ayak: 6.9.2.1

3.Ayak: 1.2.6.3.8.5

4.Ayak: 3.2.4.1.6

5.Ayak: 1.2.7

6.Ayak: 1