14 NİSAN PAZAR İZMİR ŞİRİNYER HİPODROMU

1.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-15/DHÖW) 1600Kum

UMUT TAY: Öndeki Deryadil'i kovalayıp düzlüğe çıkıldığında dışından yaptığı ataklarıyla rakibine son 300'de hakim olarak kazanan safkan farkı 3.5 boya çıkarmasıyla ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

DERYADİL: Yarışı önde kabullenerek forse eden safkan son 300'de Umut Tay'a yakalanıp rakibine karşı gelemeyip 2.olurken formunu bulmaya başlaması ile takibe alınmalıdır.

2.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 1400Kum

FOREVER GOOD: Son düzlüğü 2.dönerek yarışın hakimi olan Nazgar'ın dışından yaptığı ataklarıyla rakibine son 300'de hakim olup kazanan safkan 1.28.23 derecesiyle ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

NAZGAR: Startla birlikte liderliği alan safkan dışından gelen Forever Good'a son 300'de karşı gelemese de 2.liği vermezken 1.28.62 bitiriş derecesiyle ilk yarışında etkili koşacak güçtedir.

JESKO: Bekleme yapan safkan dış kulvardan özellikle son 50'de güçlü sprinti ile gelerek koşuyu 2.tamamlarken o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. Fotoya canlı girişi ile ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

3.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (KV-6/DHÖW) 1200Kum

KAYAFATİH: 62 kilo ile start aldığı yarışında bekleme yaparak dış kulvardan etkili sprinti ile gelip son 100 geçildiğinde Baba Tamer ve Neverland'e hakim olarak 1.20.72 dereceyle kazanan safkan ilk yarışında da yakaladığı formuyla adından söz ettirir.

NEVERLAND: Yarışın lideri olan Baba Tamer'in dışından ataklarına başlayıp son 200'de rakibini yakalayan safkan en dıştan gelen Kayafatih'e karşı gelemese de 2.liği kurtarırken 1.21.05 derecesiyle ilk yarışında etkili sonuç alır.

BABA TAMER: Startla birlikte liderliği alan safkan kendisini kovalayan Neverland ve dıştan gelen Kayafatih'e yakalansa da mücadelesini fotoya kadar sürdürüp 3.lüğü ile formda görünürken 1.21.06 derecesiyle ilk yarışında takibe alınız.

4.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-16) 1300Çim

MİRALAYIM: Startla birlikte liderliği alan safkan temposunu viraj dönüldükten sonra da bozmayıp 1.17.35 derecesiyle kazanırken 3 boy fark yapmasıyla ilk yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

LOVE OF DUTY: 60.5 kilo ile start aldığı yarışında orta kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayıp Varda Vela'dan 2.liği kurtaran safkan 1.17.75 bitiriş derecesiyle ilk yarışında adından söz ettirir.

VARDA VELA: Orta kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayıp Love Of Duty ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibine burun farkıyla geçilerek 3.olurken 1.17.76 derecesiyle formunu bulduğu görülüp ilk yarışında devreye girer.

KIZIL TİGİN: Bariyer dibinden son 200'den itibaren canlı ataklarıyla gelerek koşuyu 4.tamamlayan safkanın yükselişi devam etmesiyle takibe alınız.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1600Kum

KING ÇAĞDAŞ: Ön gruba yakın giderek son 400 geçildiğinde koşuya hakimiyetini hissettiren safkan dışındaki Olorfo'ya karşı gelerek kazanırken 1.43.25 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Empıre Of The Star'ın 1.43.77 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

OLORFO: Kıng Çağdaş'ın dışından yaptığı atakları rakibini yakalamaya yetmeyip boşlukta koşuyu 2.bitiren safkanın iyi formuyla Maiden'dan çıkması yakındır.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (KV-9) 1900Kum

JEFE DE JEFES: Süratli giden yarışta bekleme yaparak düzlüğü 7.dönen safkan iç kulvardan güçl sprinti ile gelip dışındaki rakiplerine son 20'de hakim olarak kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

DRAGON PULSE: Orta kulvardan son 400'den itibaren ataklarına başlayıp fotoya kadar ön grupta birincilik mücadelesi veren safkan içerden gelen Jefe De Jefes'e son anda geçilse de 2.liği vermezken ilk yarışında dikkat diyoruz.

BUSTANY: Dış kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayıp ön grupta başa baş birincilik mücadelesi veren safkan yakın aralarla 3.olurken ilk yarışında adından söz ettirecek güçtedir.

MİRBEY: Uzun mesafede yarışın önde tüm yükünü çeken safkan rakiplerine son 200'de yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile 4.olurken ilk yarışında çok daha farklı sonuç alır.

MAVİ KILIÇ: Yarış içerisinde stilinde rakibi Mirbey olmasından dolayı numaraya çıkamayıp kovalayan safkan viraj dönüldükten sonra bir daha artıramayınca jokeyi tarafından fazla zorlanmayıp kendi halinde koşudan 9.ayrılırken ilk yarışını bu koşusuyla kesinlikle ölçü almayınız, çok daha farklı koşacaktır.

7.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV/HAND-22/DHÖW) 1400Kum

HALİM AĞA: Grubun en gerisinde giderek virajı 7.dönen safkan dış kulvardan etkili sprinti ile gelip son 100'de Kudretlitay'a hakimiyetini hissettirerek kazanırken 1.36.27 bitiriş derecesiyle ilk yarışına da ışık tutmuştur.

SİNOPLU MERVE: Orta kulvardan son 200 geçildiğinde canlı ataklarıyla gelerek 2.liği Kudretlitay'dan kurtaran safkanın 1.36.53 bitiriş derecesiyle ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

KUDRETLİTAY: 61 kilo ile start aldığı yarışını önde kabullenerek numara götüren safkan son 100'de Halim Ağa'ya yakalanıp 2.liği de Sinoplu Merve'ye son anda kaptırarak koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

UZUN MEHMET: İlk metrelerden itibaren Kudretlitay'ın arkasında yarışı takip eden safkan son 100'de rakiplerine karşı gelemese de mücadeleden tam kopmayıp yakın ara 4.lüğü ile formda görünürken yakın takibe alınmalıdır.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1600Kum

EMPIRE OF THE STAR: Son düzlüğü iç kulvardan dönerek önde yarışın hakimi olan Kuromi'ye son 300 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip 5 boy farkla kazanan safkan fazla zorlanmamasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

OCEAN COMPASS: Orta  kulvardan son 200 geçildiğinde etkili ataklarıyla gelen safkan 2.liği Kuromi'den kurtarıp fotoya canlı girişiyle formunu bulmaya başladığını belli ederken yakın takibe alınmasını öneririz.

KUROMİ: Startla birlikte liderliği alan safkan son 300'de Empıre Of The Star'a yakalanıp 2.liği de Ocean Compass'a son anda kaptırarak 3.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

9.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-15) 1400Kum

LION PIECE: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla rakiplerine son 200'de hakim olarak kazanan safkanın formunu bulduğu görülüp ilk yarışında da değerlendiriniz.

ERA ORA: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 100'de etkili atakları ile gelerek 2.liği kurtarırken fotoya canlı girişiyle formunu bulmaya başladığını belli edip ilk yarışında dikkat diyoruz.

FOREVER JUSTEN: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan yakın aralarla koşuyu 3.tamamlayıp fotoya canlı girişiyle formda görünürken ilk yarışında yakın takibe alınız.

NAVTEX: 91 gün aradan sonraki yarışında bekleme yapan safkan dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 4.olurken ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

SHARP KING: 62 kilo ile start aldığı yarışında virajı gerilerde dönerek bekleme yapan safkan dış kulvardan güçlü sprinti ile gelerek yakın aralarla 5.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

PATRIOT: Makineden 4 boy geç çıkarak grubun gerisinde yarışı takip eden safkan iç kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara koşuyu 6.tamamlarken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında dikkat edilmelidir.

THE RED SONYA: Grubun gerisinde yarışı takip ederek bekleme yapan safkan orta kulvardan sonlarda etkili gelerek yakın ara 7.olurken ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

GOLDEN FAIRY: Kalabalık grupta düzlüğü gerilerde dönen safkan en dış kulvardan güçlü sprinti ile gelerek koşuyu yakın ara 8.tamamlarken o gelişiyle 50 metre daha olsa farklı sonuç alabilirdi. İlk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

14 NİSAN PAZAR ADANA YEŞİLOBA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-16) 1400Kum

ONUR MÜDÜR: Son düzlüğü 2.dönen safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla yarışa son 200'de hakimiyetini hissettirip 4 boy farkla fazla zorlanmadan kazanırken 1.28.69 bitiriş derecesiyle ilk yarışı için de ümit vermiştir.

WAR MACHINE: Dış kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelen safkan Onur Müdür'ü tüm çabalarına rağmen yakalayamayıp 2.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

2.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖ) 2000Çim

ALTIN MAHİR: 1200 startından itibaren yarışın liderliğini alarak koşuya tempo veren safkan Oğlum Faruk'un tüm ataklarına düzlük boyu karşılık verip kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

OĞLUM FARUK: Son viraj dönüldüğünde iç kumlvardan ataklarına başlayıp 200'de orta kulvara açılarak Altın Mahir ile arasındaki farkı fotoya kadar boyuna düşürerek 2.olan safkan ilk yarışında iyi formuyla adından söz ettirir.

ATABEYLİ: 162 gün aradan sonraki yarışında dış kulvardan özellikle son 100'de güçlü sprinti ile gelerek koşuyu 3.tamamlayan safkan ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 1400Kum

BOLD STREAK: 84 gün aradan sonraki yarışında virajı 3.dönen safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 300'de koşuya hakimiyetini hissettirip 3.5 boy farkla kazanırken 1.27.61 bitiriş derecesiyle ilk yarışı için de ümit vermiştir.

JONAH HEX: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200'den itibaren etkili atakları ile gelerek koşuyu 2.bitirirken 1.28.20 derecesiyle ilk yarışında değerlendiriniz.

4.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1400Kum

CONLUK AĞASI: Düzlüğü iç kulvardan dönerek bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla son 300'de koşuya hakimiyetini hissettirip kazanan safkan farkı fotoya kadar açarak fazla zorlanmadan kazanırken 1.39.52 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Yürekli Gülü'nün 1.39.70 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

SIZIRLI YİĞİT: Makineden 5 boy geç çıkan safkan dış kulvardan yaptığı atakları ile 2.liği kurtarıp formda görünürken bu formuyla Maiden'dan çıkması yakındır.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (KV/HAND-22/PORTAKAL ÇİÇEĞİ KŞ.) 1900Çim

RAKS STAR: Bekleme yapan safkan en dış kulvardan güçlü sprintiyle gelip Gel Oglim ve Presıdent Of Cıty'e fotoya yakın hakim olarak kazanırken bu formuyla ilerki yarışlarında adından sıkça söz ettirecektir.

PRESIDENT OF CITY: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla öndeki Gel Oglim'i son 100'de yakalayan safkan dıştan gelen Raks Star'a karşı gelemeyerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında yine etkili sonuç alır.

GEL OGLİM: Startla birlikte yarışın liderliğini alan safkan üstünlüğünü son 100'e kadar korurken bu metrelerde geçildiğinde Raks Star ve Presıdent Of Cıty'e yakalanarak 3.olurken ilk yarışında yine iyi netice alacak güçtedir.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV-7/DHÖW) 1900Kum

AŞKARTAY: Son viraj dönüldüğünde öndeki Zafer Meydanı'nın içinden ataklarına başlayan safkan rakibiyle başa baş birincilik mücadelesi verip fotoya yakın yarım boy farkla hakim olarak kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

ZAFER MEYDANI: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan son 200'de Aşkartay'a yakalanıp verdiği başa baş birincilik mücadelesinden yarım boy farkla 2.olurken ilk yarışında etkili formu ile adından söz ettirir.

ÖZAKIN: İç kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü atakları ile gelerek 3.lüğü kurtaran safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında etkili koşabileceği belirlenmiştir.

BAY TOSUNOĞLU: Dış kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelerek yakın ara 4.olan safkanın formunu bulmasıyla ilk yarışında değerlendirilmesini öneririz.

TANIŞIK: Bekleme yapan safkan en dış kulvardan son 200'de canlı ataklarıyla gelerek yakın ara 5.olurken formunda gelişmeler görülmesi ile takibe alınmasını tavsiye ederiz.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-6/D/ADANA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KŞ.) 1400Kum

CANDY QUEEN: Starla birlikte liderliği alarak yarışa tempo veren safkan viraj dönüldükten sonra da üstünlüğünü koruyup 4 boy farkal kazanırken 1.27.37 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da adından söz ettirir.

MARIE LU: Son 400 geçildiğinde öndeki Candy Queen'in dışından ataklarına başlayan safkan rakibiyle arasındaki farkı tüm çabalarına rağmen kapatamayıp koşuyu 2.tamamlarken 1.28.16 bitiriş derecesiyle ilk yarışında dikkat edilmelidir.

8.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1400Kum

YÜREKLİ GÜLÜ: Son viraj dönüldüğünde iç kulvardan ataklarına başlayıp rakiplerine son 300 geçildiğinde hakim olarak kazanan safkan bundan sonraki yarışı için de ümit vermiştir.

KAFKAS PINARI: 63 kilo ile start aldığı yarışında orta kulvardan ataklarına başlayıp Yürekli Gülü'nün dışından gelen safkan rakibinin 1.5 boy gerisinde koşuyu 2.bitirirken ağır sıkletine rağmen gayet iyi koşup Maiden'dan çıkması yakındır.

9.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 1800Çim

ALTINEKEN: Grubun en gerisinde giderek virajı 12.dönen safkan bariyer dibinden güçlü sprinti ile gelip dışındaki Cambazoğlu'na fotoya yakın hakim olarak kazanırken ilk yarışında da değerlendiriniz.

CAMBAZOĞLU: Son düzlüğü 11.dönen safkan en dış kulvardan yaptığı sprintiyle birincilik mücadelesi verip içindeki Altıneken'e fotoya yakın geçilerek 2.olurken formunu bulmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

DAĞKAAN: Ön gruba yakın giderek düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadeleden tam kopmayıp 3.lüğü ile formunu bulmaya başladığını gösterirken takibe alınmalıdır.

MİRİALEM: İç kulvardan yaptığı etkili atakları ile sonlara kadar iyi mücadele vererek yakın ara koşudan 4.ayrılan safkanı ilk yarışında mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

GUBAZ: Son düzlüğe çıkıldığında iç kulvardan ataklarına başlayıp fotoya kadar mücadelesini sürdürerek yakın ara 5.olan safkanı ilk yarışında takibe almanızı öneririz.

KUBİLAYBEY: Orta kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü atakları ile gelerek yakın ara 6.olan safkanın formunda gelişmeler görülüp ilk yarışında dikkat edilmelidir.

OĞLUMBENİM: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 100'de etkili sprinti ile gelerek yakın aralarla 7.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

KARACA AĞA: Düzlüğü gerilerde dönen safkan dış kulvardan sonlarda etkili sprinti ile gelerek yakın ara koşuyu 8.tamamlarken bugün için geç kaldığı görülmesi ile ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.