15 Ocak Cuma günü Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda yapılan A-3 Kocaeli Büyükşehir belediye başkanlığı koşusu 1900 metre kum pistte 8 safkan katılım gösterip start ile birlikte liderliği STEEL BROTHERS aldı TLOS ikinci ÇAKALINOĞLU üçüncü  CATCH THE RHYTHM barıyer dibinden dördüncü  KUZEY YAĞMURU barıyer dibinden 6.durumda Karataş'ın hafif teşvikleri ile rakiplerini takip ederken koşunun yüksek tempoda gitmesi safkanın lehine olması bu sıralama  son 600 kadar böyle gitmesi son viraj dönülürken koşunun liderliğini yapan STEEL BROTHERS orta kulvardan dönmesinden dış kulvara binicisinın kontrollü dışında gitmesı ile kazanma şansını yitirip içinden orta kulvardan  dönen KUZEY YAĞMURU  son 300 den sonra içindeki CATCH THE RHYTHM liderliği alıp son 50 sonra jokeyi Halis Karataş KUZEY YAĞMURU  tutarak fazla zorlanmadan 2.00.56 Derecesi ile  Kocaeli Büyükşehir belediye başkanlığı koşusunu hareketli şiir gibi binerek kazandı son 800:0.50.16 oldu hayatında üçüncü bu pıstte koşan safkan hayatının ilk yarışında bu pıstte koşarken yarışı 6. bitirmişdir diğer iki koşusunu kazanma başarısı gösterirken.İkinci boşlukta CATCH THE RHYTHM üçüncü  HONORABLE  Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda en başarılı yarışını çıkardı PADRE PODRONE Kocaeli pistinde ilk kez start alıp ıslak pistte koşuyu dördüncü bitirdi.

2021 yılı A3 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu'

Kocaeli sezonunun 5. yarış gününde 4+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen mücadele, kum pistte 1900 metre mesafe üzerinden koşuldu.

8 safkanın start aldığı bu mücadeleyi, Ersan Üldes'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu Kuzey Yağmuru (Toccet Pusu Sun Music) jokeyi Halis Karataş idaresinde kazandı. Emin Tokçalar'ın antrenörlüğünü üstlendiği 4 yaşındaki al erkek safkan, son olarak katıldığı ve zaferle ayrıldığı A2 Güzel İzmir Koşusu'nun ardından bugün de başarılı bir performans ortaya koyarak üst üste ikinci, toplamda ise 8. Grup koşu galibiyetini elde etmiş oldu.

Kocaeli'de günün 4. yarışında jokeyi Onur Öztürk ile boy gösteren Catch The Rhythm (Speedy Wolf - Symphonic Rhythm / Mountain Cat) ikinci olurken, Mahmut Turan idaresindeki Honorable (Pleasantly Perfect - Perfect Ramzia / Soviet Star) üçüncü sırada yer aldı. Jokeyi Gökhan Kocakaya ile start alan Padre Padrone (Thewayyouare - Ribella / Revoque) dördüncü olarak pistten ayrılırken, sıralamanın beşinci basamağında yer bulan safkan Adem Aslan idaresindeki Steel Brothers (Bosporus - Aylin Hanım / Michael Jackson) oldu.

Koşunun galibi Kuzey Yağmuru için bitiriş derecesi 2.00.56 olurken, farklar da 4,5 Boy - 2,5 Boy - 10 Boy - 1/2 Boy şeklinde oluştu.

 

 

4 günde 4 altılı "Güncel Ekibi'nin Şovu" devam ediyor.

GÜNCEL CUMA KOCAELi, CUMARTESİ ADANA ve PAZAR İZMİR 1. 6'LISIHNDAN SONRA PAZARTESİ BURSA 6'LISINI DA BOŞ GEÇMEDİ.

  İŞTE İSPATI!!!  

08 Ocak Cuma günü Kocaeli’deki 3.253,37 TL veren

6’lı ganyandan sonra 09 Ocak Cumartesi günü Adana’da 2/3/1/1/6/10 şeklinde sonuçlanıp 3.206,44 TL veren

10 Ocak Pazar günü de İzmir’de 5/7/1/4/8/5 şeklinde sonuçlanıp 538,34 TL veren 1. 6’lı ganyandan sonra

11 Ocak Pazartesi günü de Bursa’da 3/6/1/4/2/1 şeklinde sonuçlanıp 1.050,64 TL veren 6’lı ganyanı gazeteniz GÜNCEL otoritelerinden SEYİSBAŞI ile doğru tahmin ederek bir kez daha kazanmanın zevkini yaşattı! Kazanmanın doğru tahminin ve yarışsevere siz okurlarımıza hizmetin tek adresi.

Bizi izlemeye devam edin!. 

  Kazanacak safkanları birinci ağızdan öğrenin  

Siz de at yarışlarında fark yaratmak farklı olmak istiyorsanız GÜNCEL ekibini takip etmelisiniz!