Sayın Sabit Ganyan Bayilerimiz,

 

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen ve tüm Dünya ile birlikte ülkemizde de günlük hayatımızı büyük ölçüde değiştiren Covid-19 salgını nedeniyle olağanüstü günlerden geçmekteyiz.

Sizlerin de bildiği üzere bu süreçte 20 Mart 2020 Cuma gününden bu yana yerel yarışlarımız durdurulmuş olup, İl Valiliklerinin aldığı kararlar neticesinde birçok sabit ganyan bayimiz de faaliyetlerine ara vermek durumunda kalmıştır.

Türkiye Jokey Kulübü olarak her daim büyük ailemizin bir ferdi ve iş ortağımız olarak adlandırdığımız siz sabit ganyan bayilerimizin bu olağanüstü dönemde maddi ve manevi zararları olabileceğini yakından takip etmekteyiz. 

Bu bağlamda siz değerli sabit ganyan bayilerimize yardımcı olmak amacıyla ilgili esnaf odasının Kulübümüze göndermiş olduğu dilekçe de dikkate alınarak;

     1. Kulübümüz hesaplarında bulunan 100 gram altın teminatlarınızın 50 gramının tarafınıza iade edilmesine,

     2. Bu iadenin ilgili esnaf odasının dilekçesinde belirttiği gibi zor günler geçtikten sonra yeniden 100 grama tamamlanması yönünde değil, bir daha geri istenmeyecek şekilde yapılmasına

Karar verilmiştir.

Konu ile ilgili detaylar bilahare bayi sahiplerimize duyurulacaktır.

Önemle duyurulur.

 

"Emeği  Geçenleri kutlarım"

 

Ganyan ve iddaa Bayiileri Odası müracaatı ile Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri zor durumda olan Ganyan Bayilerinin teminati olan 50 gram altının geri verilmesini ve tekrar Türkiye Jokey Kulübü Yönetimince istenmemesi camiamızın birlik beraberlik içinde olduğunun en büyük göstergesi olup emeği geçen herkesi kutlarım.

Kemal AKYER